Wat we doen

kariboo! is een Belgische pakketdienst gespecialiseerd in de zorgeloze levering van binnenlandse zendingen door middel van één van de beste netwerken van afhaalpunten (wij noemen ze onze kariboo!-spots). Je kan in België en in het Groothertogdom Luxemburg pakketten van de ene naar de andere spot sturen en aan huis of op kantoor laten leveren. Onze kariboo!-spots zijn ook uitermate interessant voor uw retourzendingen: snel, kostbewust, efficiënt én betrouwbaar!  Als extra service bieden wij aan onze klanten ook warehousing oplossingen aan.

Ontstaan en evolutie

Jong, mét ervaring!

Hoe dat kan? Omdat kariboo! de logistieke structuur en kracht van een grote groep achter zich heeft. Met 125 jaar ervaring in persdistributie, een marktaandeel van 98% en 2 miljoen klanten per dag een kanjer van een ruggengraat! kariboo! is van oorsprong het 1ste afhaalnetwerk van België en dat zorgt ervoor dat wij de dynamiek van een jong bedrijf kunnen combineren met de expertise én het netwerk van een marktleider.

Waarom kiezen voor kariboo!?

Om het met een Engelse term te zeggen die perfect bij onze sector past: because we deliver!

Want dat is waarom onze klanten zo graag met ons samenwerken, particulieren én bedrijven. kariboo! is flexibel, komt gemaakte afspraken na en levert pakketten op een milieuvriendelijke, snelle en budgetvriendelijke manier. Groen en goedkoop? Dat klinkt bijna als een unicum. Maar ook dat is kariboo!. We blijven zoeken naar vernieuwende logistieke oplossingen die passen bij de behoeftes van onze klanten, maar ook bij de tijdsgeest.

Cijfers

Om het in cijfers van de groep uit te drukken:

350 vrachtwagens per nacht rijden vanuit

9 distributiecentra in België naar

5.500 winkels waarvan

1.000 kariboo!-spots en 15 in GH Luxemburg voor leveringen en retours

6 dagen op 7 tussen

4u en 7u30 ‘s morgens

Maar het belangrijkste is dit: we streven naar 100% klanttevredenheid en daar zetten we ons 200% voor in.