Oplossingen voor field teams

kariboo! als brug tussen de centrale en de medewerkers op de baan. 

Je technieker, veiligheidsagent, vertegenwoordiger of promotioneel team ontvangt onderdelen, vervangtoestellen of promomateriaal voor het krieken van de dag in zijn kariboo!-spot. Moet er iets retour? Ook daar wordt voor gezorgd!

Onze oplossingen voor field teams brengen de centrale tot bij je medewerkers

De gekozen kariboo!-spot als afhaalpunt

's Morgens vroeg ligt jouw zending klaar in de door jouw medewerker gekozen kariboo!-spot. Vlot, veilig en zonder gedoe! kariboo!-spots liggen gemiddeld op 4 minuten rijden of 3 km afstand en passen dus prima in de drukke agenda van medewerkers op de baan.

Third party logistics gecombineerd met oplossingen voor field teams

Snel, zorgeloos, efficiënt en groen. Het zijn slechts een paar woorden die illustreren wat de combinatie van 3PL en oplossingen voor field teams betekent. De opslag van jouw goederen gebeurt in het centraal gelegen magazijn van kariboo! met orderpicking door ons team. De volgende ochtend ligt de zending klaar in een kariboo!-spot.

Technieker bestelwagen

Customer story

Het verhaal van Hospithera

kariboo! is voor Hospithera een efficiënte, gebruiksvriendelijke én snelle manier om hun vertegenwoordigers te bereiken.

Stalen tot bij je vertegenwoordigers krijgen zonder tijdsverlies is niet evident. Met kariboo! lukt dat wel. Ze vermijden dat vertegenwoordigers moeten langskomen op kantoor door al hun stalen in kariboo!-spots te laten leveren. Die tijdswinst is voor hen essentieel.

Lees meer over de samenwerking tussen kariboo! en Hospithera:

Hospithera had nood aan een optimalisering van de distributie van stalen naar vertegenwoordigers. In de sector van de medische hulpmiddelen ligt de frequentie waarmee stalen worden aangevraagd en verdeeld erg hoog. Dat de vertegenwoordigers die stalen bij Hospithera moesten afhalen, paste niet langer in hun drukke agenda.

Om beter, flexibeler én sneller op staalaanvragen van klanten te kunnen inspelen én de agenda van hun vertegenwoordigers te ontlasten, maakt Hospithera nu gebruik van de Field Team Services van kariboo! Dat biedt alleen maar voordelen. De kariboo!-spots liggen - dankzij het dichte netwerk - altijd in de buurt van de woonplaats van de vertegenwoordigers. Even binnen springen op weg naar een klant om de aangevraagde stalen op te halen volstaat. De samenwerking met kariboo! laat toe om veel korter op de bal te spelen. Stalen liggen de volgende ochtend al klaar voor afhaling in de geselecteerde kariboo!-spot. Makkelijk en efficiënt! En dat geldt ook voor de opvolging. Want ze weten perfect wanneer de stalen werden afgehaald. Wordt hun vertegenwoordiger ziek en kan hij de stalen niet afhalen? Ook dat is geen probleem. Wat na 7 dagen niet werd afgehaald, wordt gewoon retour gestuurd. 

Iedereen blij: de klanten, want die worden snel geholpen, de vertegenwoordigers, want die hebben meer tijd voor hun klanten en Hospithera, want ze realiseren de tijdswinst waar ze naar op zoek waren.