kariboo! diensten
kariboo! services
kariboo! services

Grootse service voor webshops

Verzenddiensten voor grote, kleine en startende webshops

Je runt een webshop? kariboo! levert een zorgeloze logistieke service, ongeacht de hoeveelheid pakketten. Met kariboo! heb je het gevoel dat je logistiek als vanzelf blijft draaien, zelfs met een beperkt budget. De reden? Die is eenvoudig: jouw pakketten komen terecht bij een ervaren en betrouwbare logistieke partner en je profiteert als webshop eigenaar mee van ons bestaand transport netwerk en infrastructuur.

Logistiek op maat van jouw webshop

Je pakketten vertrekken en worden geleverd in een kariboo!-spot

Een uitstekende keuze, zowel voor jou als voor je klant. Want het netwerk van kariboo!-spots is zo uitgebreid dat er altijd een kariboo!-spot is op minder dan 4 minuten rijden. Je levert je pakketten af in de kariboo!-spot bij jou in de buurt en je klant heeft 2 weken de tijd om de zending bij hem in de buurt te gaan afhalen. Als bonus zorgt kariboo! ervoor dat elke kariboo!-spot 6 dagen op 7 open is, van vroeg in de ochtend tot 's avonds laat. Kortom, deze methode is flexibel, klantvriendelijk, budgetvriendelijk én groen. Meteen een mooie extra waar je bij de klanten van je webshop mee kan uitpakken, want milieuvriendelijk is trending en dat is maar goed ook!

Je pakket wordt bij de klant thuis afgeleverd

Handig voor klanten die niet buitenshuis werken en vaak thuis zijn. Een leuke extra dienst met een persoonlijke, maar minder flexible service.

De retour optie van kariboo!

Je klanten kunnen iets retour sturen? Dan is dat extra handig als dat via hetzelfde kanaal kan! Met de retour service van kariboo! stuurt je klant zijn pakket retour via een kariboo!-spot naar keuze. Klantvriendelijk, snel én ecologisch. De service van een grote speler binnen handbereik van jouw webshop!

Opslagruimte tekort?

Dan zal je extra blij worden van de third party logistics die kariboo! aanbiedt. Onze 3PL neemt je volledige logistieke gebeuren uit handen. Je bespaart tijd, ruimte én kopzorgen, want je voorraad ligt veilig in het magazijn van kariboo!. De orderpicking door ons team gaat extra snel en de bestelling van je klant ligt de volgende ochtend klaar in de gekozen kariboo!-spot.

Makkelijk te integreren op je website

Jouw webshop is operationeel, dus wil je geen gedoe bij de integratie van nieuwe verzendopties. Geen paniek, we zijn niet aan ons proefstuk toe. Met onze IT-oplossingen en de juiste plugin wordt je logistieke luik naadloos en snel op je webshop geïntegreerd.

 

 

vrouw pakje

 

Customer story

Het verhaal van Lensworld

kariboo! is voor Lensworld een goedkope, snelle én zekere manier om te laten leveren.

Een essentiële eigenschap van een goede logistieke partner is betrouwbaarheid, want elk probleem met de levering wordt geassocieerd met jouw website. Dat kariboo! bovendien ook zonder gedoe én goedkoop is, is een echte bonus.

Lees meer over de samenwerking tussen kariboo! en Lensworld:

Lensworld zocht voor de webshop een betrouwbare logistieke partner ter aanvulling van bestaande verzendmethodes. De reden? Naast het feit dat klanten het een meerwaarde vinden om uit verschillende verzendmethodes te kunnen kiezen, is flexibiliteit en betrouwbaarheid een erg bepalende factor.

Het voordeel voor Lensworld? kariboo! is bereid om laat in hun magazijnen te komen opladen en combineert dat met een levering voor 7u30 in een kariboo!-spot. De service van kariboo! overtreft ruimschoots die van andere logistieke partners waarmee Lensworld samenwerkt, want kariboo! is naast flexibel ook veilig en goedkoop. Lensworld wordt niet langer met verloren pakketten geconfronteerd. Dat is dubbele winst, want ze moeten geen tijd en middelen stoppen in een nieuwe levering én ze vermijden een klacht van een klant.

Die klant is in de wolken met het netwerk van kariboo!-spots. Want dat is uitgebreid zodat klanten altijd een afhaalpunt bij hen in de buurt hebben. Even stoppen (want je rijdt er toch langs) en je bestelling is terecht. 

kariboo! maakt hun slogan 'zonder gedoe' helemaal waar.