Geïntegreerde e-commerce logistics

Logistieke diensten voor e-commerce

E-commerce en logistiek: een verplicht huwelijk. Maar met kariboo! haal je een partner in huis die het logistieke luik van jouw e-commerce als vanzelfsprekend invult. Onze garantie? Naast een foutloos logistiek parcours? Een nauwe samenwerking die écht een toegevoegde waarde is.

Innovatieve, logistieke dienstverlening voor e-commerce

Pakketten geleverd in een kariboo!-spot

Eenvoudig, overzichtelijk, kostenefficiënt én klantvriendelijk. Door je pakketten te leveren en laten afhalen in een van onze 750 kariboo!-spots, kies je voor een flexibele aanpak mét aandacht voor jouw marge. Je klanten kunnen 6 dagen op 7 op zo goed als elk moment van de dag hun pakket afhalen en dat gedurende 2 weken. Je binnenlands netwerk is hiermee gecoverd, want kariboo!-spots liggen gemiddeld op amper 3 km afstand ofwel 4 min reistijd. Heb je nog een argument nodig? Deze pakketdienst is ecologisch, want je pakketten gaan mee op bestaand transport. Sterk? Ja, onze slogan is niet voor niks zonder gedoe!

Thuislevering

Een leuke extra optie voor als je je klanten graag de mogelijkheid tot thuislevering biedt.

Retourbeheer

kariboo! maakt van je retouren een efficiënt proces. Zorgeloos en makkelijk op te volgen voor jouw bedrijf, een excellente service voor je klant. De sleutel? Naast onze ervaring spelen vooral de kariboo!-spots een glansrol. Zij fungeren als doorgeefluik, want je klant brengt zijn retourpakket gewoon terug binnen waar de zending werd afgehaald. Eenvoudig en efficiënt.

3PL - Third party logistics voor e-commerce

Je wil nog korter op de bal spelen en de levertijden van jouw e-commerce verkorten? Dat is waar een échte logistieke partner als kariboo! van pas komt. Dankzij onze 3PL services loopt je logistieke keten als een trein. kariboo! verzorgt jouw opslag op een veilige en centrale locatie, maar ook de orderpicking en de levering. Dat gebeurt snel en efficiënt, want uiterlijk de volgende ochtend én kostenefficiënt. Tenslotte kan je een logistieke margekiller missen als kiespijn. En omdat we weten dat je bestaande business-processen belangrijk voor jou zijn, houden we ook daar rekening mee. Zo behaal je een optimaal resultaat met een minimale impact.

Eenvoudige integratie op je bestaande website

Ja, ook bij kariboo! hebben we al gehoord van customer experience. Een belangrijk element is de checkout pagina van jouw website en dus ook de naadloze integratie van de verzendopties. Daar wordt met onze IT-tools en plugins probleemloos voor gezorgd. Jouw klanten vervolledigen hun aankoopproces met 1 druk op de knop.

integrated e-logistics